tag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post4839649334389084961..comments2023-06-24T12:31:13.397+02:00Comments on el tiempo de la marmota: Sin inspiración y sin quesoMaronahttp://www.blogger.com/profile/08262793376255727640noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-57775884531798213592010-02-17T13:03:18.353+01:002010-02-17T13:03:18.353+01:00Ups! al link de wikipedia diuen que el rabe picant...Ups! al link de wikipedia diuen que el rabe picant també es coneix com a rúcula... serà un error, no? Doncs a mi lo de "sin queso", mira, ha atret la meva atenció, vés per on... jeje<br />Segueix amb aquesta falta d'inspiració tan productiva ;)<br />Petons!martetanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-16012090767078428152010-02-17T10:00:28.349+01:002010-02-17T10:00:28.349+01:00¡Hola CRIS! Sí, ya sé que en Barcelona es difícil ...¡Hola <b>CRIS</b>! Sí, ya sé que en Barcelona es difícil encontrar el rábano picante, por eso decía yo que a lo mejor se puede sustituir por un poco de wasabi, que en fondo, la versión europea del wasabi está hecha de rábano picante :) ¡Besos!Maronahttps://www.blogger.com/profile/06026082497395701926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-1518973714662219682010-02-16T12:29:56.764+01:002010-02-16T12:29:56.764+01:00Me encanta el coleslaw incluso en forma de bocadil...Me encanta el coleslaw incluso en forma de bocadillo con queso, así que voy a probar este seguro pero en Bcn es difícil encontrar rábano picante.<br />Un besoCRIShttps://www.blogger.com/profile/08065847962790296985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-86904225084457351862010-02-11T14:22:24.415+01:002010-02-11T14:22:24.415+01:00Pilar, es curioso eso de la inspiración, basta que...<b>Pilar</b>, es curioso eso de la inspiración, basta que lo haya dicho para que se me ocurran mil cosas que postear :D<br /><br /><b>Te de llimona</b>, no, si jo sóc de les que té el lema de "mai no hi ha massa formatge" però era per recalcar que el Kren no és formatge i que és una catàstrofe confondre'ls :)<br /><br />¡Gracias por comentar! ¡Un beso gordo a las dos!Maronahttps://www.blogger.com/profile/08262793376255727640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-26058193122678658082010-02-11T13:33:07.641+01:002010-02-11T13:33:07.641+01:00Uf, jo sense inspiració puc viure, però sense form...Uf, jo sense inspiració puc viure, però sense formatge, no :-) De debò, potser no és gaire saludable, però una amanida amb formatge o sense pot canviar molt. <br />Una abraçada, Marona!Te de llimonahttps://www.blogger.com/profile/17392062414280518622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-76347458579650280442010-02-09T19:11:03.270+01:002010-02-09T19:11:03.270+01:00Lo que he aprendido con tu entrada, suerte que no ...Lo que he aprendido con tu entrada, suerte que no estás inspirada. No conocía el kren, aunque no creo que aquí lo encuentre. A mi también me gusraría el contraste de sabores, fría debe estar riquísima. BesosPilarhttps://www.blogger.com/profile/05415655176539504736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-48235556343405446262010-02-09T16:32:11.417+01:002010-02-09T16:32:11.417+01:00¡Hola madrugadoras! :)
Ka, bueno, este post se lo...¡Hola madrugadoras! :)<br /><br /><b>Ka</b>, bueno, este post se lo puedo agradecer a Ibán que me recordó el Kren :)<br /><br /><b>María</b>, yo si tuviera que sustituir el rábano picante por algo, lo haría por un poco de pasta de wasabi o polvo de mostaza. <br /><br /><b>Núria</b>, el rave picant jo el substituiria per una mica de pasta de wasabi o mostassa en pols i la crema agre es pot substituir per creme freiche o iogurt grec. Lo d'anar a còrrer quan fa fred primer fa mandra però després et sents molt bé! :)<br /><br />¡Muchos besos a las tres!Maronahttps://www.blogger.com/profile/08262793376255727640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-87001655329765056472010-02-09T16:15:28.056+01:002010-02-09T16:15:28.056+01:00Hola Noema, deu ser que amb el fred que us fa per ...Hola Noema, deu ser que amb el fred que us fa per alla dalt se't congelen les idees, ara així i tot la veritat es que el que ens proposes no esta gens malament....no sé si per aquí hi ha rave picant, sinó quina altre opció em dones???<br />La nata àgria es el mateix que la creme freiche???<br />Lo d'anar a corre a -3...tens co..... eh??? quin fred!!!!<br />petonetsNúriahttps://www.blogger.com/profile/03515063329641681110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-74189141709318117552010-02-09T14:22:00.196+01:002010-02-09T14:22:00.196+01:00En flickr había visto las fotos y tenía muy buena ...En flickr había visto las fotos y tenía muy buena pinta. Lo que no sé si voy a conseguir es el rábano picante. El apionabo es fácil conseguirlo en Francia. ¡Lo que hace vivir al lado de la frontera!<br />SaludosMaríahttp://www.d-23.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6678574945308530609.post-69298794668705169362010-02-09T14:20:34.590+01:002010-02-09T14:20:34.590+01:00¡Y tanto que descongestionante! El Kren te refresc...¡Y tanto que descongestionante! El Kren te refresca cuerpo y mente :D<br />Qué bien que, incluso sin inspiración, sigas por aquí. El domingo hice una crema de col y me acordé de ti, mira tú por dónde. ;)con Kahttps://www.blogger.com/profile/12860044736645907490noreply@blogger.com