para mi que també estás de vances o tu montes molt bé per Salzburgo.
Jo el divendres baixo a Catalunya i després m'en vaig cap a l'Andalusia (la meitat de la meva familia es andalusa) i ja tinc moltes ganes de demanar una cervesa i qu'em fiquin una tapa.
Bea, no, mujer... no hace falta matar, a veces hipotecarse... :D
Ivana, vera delizia!
Te de llimona, a les de tardor tampoc els hi farem fàstics, no? jejejeje
Lolita Blahnik, el truco para el extra-crujiente lo saqué de la Lawson, enharinar con una mezcla de harina de trigo y de maíz (de la de hacer tortillas mejicanas)
Iehudit, bueno, aquesta tapa va ser sense terrasseta, més aviat "indoor" ;)
CRIS, y más si se fríe con aceite de cacahuete que no hace nada de peste ni humo ¡REVIVA!
Vir, si, si, esto es en Salzburgo, en el bar de tapas "Marona's" ;) jejejeje
Eloi BLQ, bueno, estava de vacances però la foto es de Salzburg (les coses de la tècnica)
Ch, y ¡qué alegría leerte por aquí! :)
La cuina vermella, aquesta cançó sempre em recordarà a festes majors i tapetes de calamars i olivetes :) és l'essència de l'estiu!
¡Muchas gracias a todos por los comentarios! Siento mucho haber tardado tanto en responder. ¡Besos!
¡Ay qué rabas más ricas!
ResponderEliminarQue buenos!! mato por unos calamares!!!!!
ResponderEliminarUn beso
B
umm!! que delicia!!
ResponderEliminarVisca les tapes i l'estiu!
ResponderEliminarUna abraçada, Marona.
Clamares con mayonesa hmmmmmmmm crujientitos y sabrosos. Que rico!!!!
ResponderEliminarNyaaaaaaam!!!!...Visca les tapes i les terrasses d'estiuuu!!! gaudiu a tope tot el que pogueu!!! muacks!!
ResponderEliminarEl freír será el reír, eso es lo que nos gusta del verano, cervecita fresca y esas calamares crujientitos.
ResponderEliminarUn beso y buenas vacaciones
Pero to eso en Salzburgo? Ah, no puede ser, tendrá que ser que estás de vacaciones! (Si no se me rompen los esquemas)
ResponderEliminarpara mi que també estás de vances o tu montes molt bé per Salzburgo.
ResponderEliminarJo el divendres baixo a Catalunya i després m'en vaig cap a l'Andalusia (la meitat de la meva familia es andalusa) i ja tinc moltes ganes de demanar una cervesa i qu'em fiquin una tapa.
¡Esto es vicio! ¡Qué alegría de post!
ResponderEliminarAbrazo,
Hola mujer pantera!!! la cabra mecánica ens agraden molt i la teva tapeta és d'impressió. Molts petonets.
ResponderEliminarNoema, jejeje ¡ya no quedan! ;)
ResponderEliminarBea, no, mujer... no hace falta matar, a veces hipotecarse... :D
Ivana, vera delizia!
Te de llimona, a les de tardor tampoc els hi farem fàstics, no? jejejeje
Lolita Blahnik, el truco para el extra-crujiente lo saqué de la Lawson, enharinar con una mezcla de harina de trigo y de maíz (de la de hacer tortillas mejicanas)
Iehudit, bueno, aquesta tapa va ser sense terrasseta, més aviat "indoor" ;)
CRIS, y más si se fríe con aceite de cacahuete que no hace nada de peste ni humo ¡REVIVA!
Vir, si, si, esto es en Salzburgo, en el bar de tapas "Marona's" ;) jejejeje
Eloi BLQ, bueno, estava de vacances però la foto es de Salzburg (les coses de la tècnica)
Ch, y ¡qué alegría leerte por aquí! :)
La cuina vermella, aquesta cançó sempre em recordarà a festes majors i tapetes de calamars i olivetes :) és l'essència de l'estiu!
¡Muchas gracias a todos por los comentarios! Siento mucho haber tardado tanto en responder. ¡Besos!